Fredrik Rydström


Om Fredrik

Fredrik har många års erfarenhet av träning och tävling utav häst med bland annat guld från svenska, danska och nordiska mästerskap, top 10 på ett flertal VM samt tränare åt det danska landslaget. Tagit ett flertal hästar till mästerskap under deras första säsong. Fredrik har även lång erfarenhet vad gäller träning och visning utav bedömningshästar, har visat ett flertal hästar in i 1-klass samt ett silver från VM i 5-års klass. Fredrik är en mycket omtyckt instruktör runtom i landet. År 2020 blev Fredrik en av dem nominerade till årets avelsvisare. Han visade även den högst bedömda svenskfödda 4-åriga hingsten. 2023 visade Fredrik tre hästar på avels SM i olika kategorier samt två hästar i sport.
 

Om Madeleine

Madeleinehar sedan barnsben ridit, arbetat, tävlat och haft hästar, är uppvuxen på en stor gård med Islandshästar där det under många år bedrivits ridskola, kurser, turridning, försäljnings och inackorderingsverksamhet. Madeleine kan även hjälpa till med utprovning av bett och träns.

Hos oss får hästarna daglig vistelse i egna hagar, foder fyra gånger/dag & de står uppstallade i fina stall. I ett av stallen har vi kameraövervakning i boxarna med hjälp utav Videquus - Intelligent Horse Care.

Anläggningen tillhandahåller bra träningsmöjligheter året runt.